Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κάνω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με δύο τρόπους:

 1. Μέσω της ιστοσελίδας μας: Βρίσκετε το προϊόν που επιθυμείτε, επιλέγετε “Προσθήκη στο καλάθι” και ακολουθείτε τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 2. Τηλεφωνικά: καλώντας μας στα τηλέφωνα 6979 332993 ή 6932 748935, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 – 15:00.

Πότε θα σταλεί η παραγγελία μου;

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1-3 ημέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Σε ποιες χώρες γίνονται αποστολές;

Αποστολές γίνονται προς όλες τις χώρες.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής;

Για την Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Η παραγγελία σας αποστέλνεται με ΕΛΤΑ Courier.

Για την Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανεία, Ελβετία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρο, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία, τα έξοδα αποστολής είναι  €10,00 και η παραγγελία σας αποστέλνεται συστημένη με ΕΛΤΑ.

Για για τις λοιπές χώρες της Ευρώπης και τον υπόλοιπο κόσμο, τα έξοδα αποστολής είναι €15,00 και η παραγγελία σας αποστέλνεται συστημένη με ΕΛΤΑ.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

 • Αντικαταβολή, με την παράδοση της παραγγελίας σας (ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας). Το κόστος της αντικαταβολής είναι €2,50.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Τράπεζα Eurobank
  Δικαιούχος: Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος Αναστάσιος
  IBAN: GR8302600390000100201247208
  BIC/SWIFT: ERBKGRAA
 • PayPal: Αν δεν διαθέτετε PayPal, μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα.

Τι γίνεται αν το προϊόν που λάβω είναι ελαττωματικό;

Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, ελέγχουμε με πολύ προσοχή την ποιότητα των προϊόντων και επιμελούμαστε τη συσκευασία τους, επομένως δεν τίθεται θέμα ανησυχίας για ελαττωματικά προϊόντα.

Στην περίπτωση, όμως, που στην παραγγελία σας αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής.