Ποιοι είμαστε

Νήσος by D&T - Θοδωρής & ΔέσποιναΕίμαστε ο Θοδωρής και η Δέσποινα, ζευγάρι από το 1989. Το 2015 αποφασίσαμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και να παρουσιάσουμε στο κοινό τα δημιουργήματά μας. Έτσι ξεκίνησε το Νήσος στην αγαπημένη μας Σκιάθο, με σκοπό να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες προϊόντα Ελληνικής κατασκευής, άριστης ποιότητας, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, για να μοιραστούμε το πάθος μας για την Ελλάδα, για τα αρχαία Ελληνικά σανδάλια, καθώς και για το Ελληνικό κόσμημα.

Tα δημιουργήματά μας είναι όλα χειροποίητα και φτιαγμένα με πολύ μεράκι.

Τα υλικά κατασκευής, ειδικά τα δέρματα για τα σανδάλια, είναι εξ ολοκλήρου ελληνικά. Τα σχέδιά τους είναι Ελληνικά και το στόλισμά τους μοντέρνο, σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας.

Για τα δημιουργήματά μας χρησιμοποιούμε ημιπολύτιμες πέτρες, τις αγαπημένες μας πέρλες, άψογης ποιότητας κοράλια, υφαιστιογενείς πέτρες (λάβα), μάτι της τίγρης, αχάτη, πηλό, κρυσταλλάκια και πολλές άλλες πέτρες σε διάφορα χρώματα, σχήματα και μεγέθη, άριστης ποιότητας. Τα μέταλλα που χρησιμοιούμε για το δέσιμο είναι ασήμι, ορείχαλκος και αλπακάς. Η ολοκλήρωση της κατασκευής γίνεται με υφάσματα, δέρματα, ντίζες, ξύλο, ανακυκλώσιμο πλαστικό και με διάφορα ευφάνταστα άλλα υλικά.

Φιλοξενούμε επίσης και χειροποίητες δημιουργίες από Έλληνες καλλιτέχνες, όπως τα εξαιρετικά χειροποίητα καπέλα, κεραμικά, μεταξωτές πασμίνες, καθώς και μοδάτα ρούχα με ευφάνταστη και ιδιαίτερη κατασκευή.

Σας προσκαλούμε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να γνωρίσετε τα έργα μας!

Βρείτε τη τυχερή σας πέτρα από τη Σκιάθο και φέρτε την σε εμάς.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε το τυχερό μενταγιόν σας.
Κρατήστε το καλοκαίρι της Σκιάθου για πάντα στη καρδιά σας!!!